lauantai 29. elokuuta 2015

Osoitteenmuutos

Ei. Se ei ole vielä valmis. Vielä on vähän vetoisaa... Puuttuu ikkunat, puuttuu ovet. Mutta onpa osoite!


Nyt voi kuitenkin sanoa, että tapahtuu... Kattotuolit on nostettu ja asennettu paikoilleen, niin itse mökissä kuin autotallissa/-katoksessa, välikatteet on paikallaan, kattopeltejä odotellaan... Väliseinät nousevat huimaa vauhtia ja nostavat samalla pintaan päätöksiä, jotka olisi pitänyt ehtiä valmistelemaan ja päättämään, tietenkin, jo hyvä tovi sitten...

Yksi näistä asioista on sähkö ja sen tuominen järkevästi ja käytännöllisesti lähelle. Apuna tässä asiassa on onneksi tuttu, luotettava sähköurakoitsija. Avitor Oy:n Timo soittaa, kysyy, kuuntelee, ehdottaa, ihmettelee, ehdottaa uudestaan... Ja niin löydetään yhdessä toimivat ratkaisut.

Kesälomamatka suuntautui Loimaalle, josta noudettiin ilmanvaihtolaitteisto mökkiin ja autotalliin.



Niin. Siitä osoitteenmuutoksesta. On se kuitenkin sen verran vaivalloista, ettei puoleen vuoteen montaa kertaa viitsisi... Niinpä tehtiin se kerralla perille asti. Kuitenkin mm. "vetoisuuden vuoksi" kortteeraamme muutaman kuukauden muualla, keskellä teollisuuskylää, lentokentän kainalossa, teollisuushallin päässä sijaitsevassa asunnossa. Asuntopoloinen on paljon nähnyt ja kokenut, kärsinytkin voisi kai sanoa... Mutta kysehän on nytkin asenteesta. Tekeekö ahtaudesta ja tilapäisyyden tunteesta kärsimyksen, vai päättääkö sen olevan hauska seikkailu, kuin lapsuuden kotileikki... Ja tietenkin, sitä makeammalta tuntuu sitten kun...

Tilapäisasuntomme ikkunassa loistaa "joulutähti" muistuttamassa, että tokko koskaan olen näin odottanut Joulua - jo elokuussa!



1 kommentti:

  1. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com

    VastaaPoista